Круизната компания Celestyal, носител на редица награди и избор номер едно

...
 Круизната компания Celestyal, носител на редица награди и избор номер едно
Коментари Харесай

Круизен кораб на име Пътешествие поема по гръцките острови и Източното Средиземноморие

 Круизната компания Celestyal, притежател на редица награди и избор номер едно на пътуващите до гръцките острови и Източното Средиземноморие, разгласи публично включването на кораба Celestyal Journey във флотилията си.

 

След огромен ремонт и техническа поддръжка на стойност 20 милиона евро (приблизително 21 милиона щатски долара) най-новата облага на Celestyal ще се насочи на своето първо корабоплаване на 2-ри септември 2023 година.

 

Първоначално корабът ще поеме по курса на Celestyal Crystal по известния седемдневен маршрут " Идилича Егея ". Името на кораба е знак на търсене, откривателство и прогрес. Journey („ Пътешествие “) въплъщава в себе си дух на упоритости и завършения, с готовност да води гостите си по-надалеч, само че и по-близо до дестинациите, които посещава.

 

Celestyal Journey се отличава с огромен брой просторни премиум каюти. Корабът е със междинни размери и потенциал за 1260 посетители. Разполага с 630 каюти, 149 от тях с балкони. Това е три пъти повече от наличните до момента каюти с балкони на седемдневното пътешестване на Celestyal.

 

120 от каютите с балкони са Джуниър суит (JuniorSuit), 28 – Гранд суит (Grand Suite). Корабът има и един необятен апартамент вид Пентхаус (Penthouse Concept Suite). Освен това Celestyal Journey може да се похвали с 80 % външни каюти (с прозорец или илюминатор), a всеки посетител разполага с доста повече пространство.

 

Celestyal Journey предлага на гостите си и по-голямо многообразие от благоприятни условия за хранене със седем неповторими заведения, в това число профилирани и тематични заведения за хранене, които притеглят гостите с необятен набор от усети и кухни – от средиземноморска до европейска и азиатска. Освен това

 

Celestyal Journey ще има обособена зона за кулинарни демонстрации и извънредно заведение „ Масата на Главния готвач “, идеално за празнуване на специфични мотиви с другари или за частни групови събития. Осем бара и салони за отмора прибавят приключен тип на предлаганите места за хранене и питиета. Всеки от тях е със собствен характерен жанр и дава съвършената конюнктура на гостите да се насладят на коктейлите, запазена марка на Celestyal.

 

Celestyal Journey разполага с доста открити палубни пространства, предоставящи повече светлина и създаващи изцяло чувство за по-голямо пространство. Обширните слънчеви веранди с два басейна и две джакузита оферират по едно и също време зашеметяващи гледки и непосредственост до морето, а уединеното и умерено пространство навън, Beach Club, е основано за извънредно прилагане от гостите на Гранд и Джуниър суит.

 

Клиентите, резервирали жилища Гранд Суит, ще могат да се възползват от услугата „ Консиерж “ на Celestyal, която включва предпочитано чекиране на настрана гише, ускорено качване на борда и експресна доставка на багажа, в това число помощ при разопаковане. Специалният консиерж на Celestyal ще бъде разполагаем за извънредно прилагане в салона Poseidon, с цел да асистира на гостите на Гранд суит при самостоятелни поръчки за услуги.

 

На разположение на гостите са също и огромен СПА център, фитнес и уелнес зона с аспект към океана, както и две изцяло оборудвани конферентни зали и мултифункционална амфитеатрално ситуирана зала с кино, което прави Celestyal Journey съвършен за срещи и разнообразни начинания.

 

" Нашата задача постоянно е била да обновяваме и подмладяваме флота си и сме разчувствани, че я осъществяваме с присъединението на Celestyal Journey. Корабът към този момент минава през огромната си стратегия за реновиране и ще бъде пуснат в употреба единствено след няколко месеца ", съобщи основният изпълнителен шеф на Celestyal Крис Теофилидес.

 

" Celestyal Journey предлага на нашите посетители повече премиум каюти с балкони, по-голям избор от заведения за хранене и питейни заведения, публични зони и открити палуби, които основават още по-силно чувство за пространство. В същото време най-новият член на фамилията на Celestyal продължава традицията ни да плаваме с уютни, междинни по мярка кораби, което ни разрешава да развеждаме гостите си из места, недостъпни за по-големите кораби, да затвърждаваме задълбочените си знания за дестинациите дружно с неподправеното, топло гръцко гостолюбие, които са приети за ненадминати. ", добави Теофилидес.

 

След встъпителните плавания по маршрута на „ Идилична Егея “, които стартират на 2 септември, пътешествието на Celestyal Journey ще продължи през октомври с неповторимия маршрут " Стъпките на Свети Павел ", последван от награждавания седемдневен маршрут " Три континента ", който ще посети Гърция, Египет, Израел, Кипър и Турция.

 

След това предстоят две извънредни празнични плавания – специфичното Коледно пътешестване с дълготрайност 11 дни, по време на което ще бъдат посетени Солун, Измир, Крит, Анталия, Лимасол, 2 дни в Александрия и нощувка в Хайфа (Израел), с цел да сте на Бъдни вечер и Коледа в Светите земи. Има опция и за композиция с новогодишното 8-дневно корабоплаване с посещаване на Ираклион, Родос, Кушадасъ, с нощ в Истанбул, преди да се отбиете във Волос.

 

Подробна информация за маршрутите на Celestyal Journey можете да намерите на Celestyal.com

 

Скоро ще бъдат оповестени специфични предложения за стартирането в употреба на Celestyal Journey, както и повече информация за развиването на марката и за това по какъв начин Celestyal Journey ще стартира нов живот пред очите на своите посетители.

 

Компанията ще се свърже с пасажерите, които сега имат резервации за Celestyal Crystal след 2 септември 2023 година и ще пренасочи плаванията им към Celestyal Journey.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР